GEMMOTHERAPIE

Neem contact op

Wat is gemmotherapie?

Gemmotherapie is een vorm van fytotherapie die gebruik maakt van embryonale weefsels van planten, zoals knoppen en scheuten. Deze jonge delen zitten boordevol genetische informatie, mineralen, oligo-elementen, vitamines en andere elementen zoals hormonen en enzymen. Fascinerend is dat bomen honderden jaren oud kunnen worden en elk jaar opnieuw met kracht en schoonheid tot bloei komen in de lente.

Wat doet Gemmotherapie?

Stimuleren van organen: Het helpt organen normaal te functioneren.
Detoxificatie: Het bevordert de verwijdering van afvalstoffen uit het lichaam.
Regeneratie: Het helpt weefsels te vernieuwen en mineralen aan te vullen.
Immuunsysteem: Het ondersteunt de afweer van het lichaam en voorkomt schade aan organen.

Gemmotherapie helpt bij het afvoeren van gifstoffen en het reinigen van lichaamscellen. Dagelijks komen we in contact met diverse gifstoffen, zowel natuurlijke als door medicatie, chemische producten en pesticiden. Ons lichaam kan veel van deze stoffen afbreken, maar de steeds sterkere chemicaliën maken dit lastiger. Opstapeling van gifstoffen kan het zelfherstellend vermogen van het lichaam verstoren.

Voordelen van Gemmotherapie

Het inzetten van gemmomiddelen kan voldoende zijn om klachten te verbeteren, afhankelijk van de ernst van de aandoening. Wanneer gemmomidelen alleen niet voldoende zijn, bereiden ze de organen voor op de opname en werking van andere medicatie door toxische stoffen te verwijderen en een betere afvoer te ondersteunen.

Gemmotherapie is een effectieve methode voor zowel acute als chronische klachten. Het is mild voor zowel mens als dier en zelfs geschikt voor de allerjongsten.

Meer weten?

Wil je meer weten over gemmotherapie en de mogelijkheden voor jou of voor jouw dier, neem dan contact met mij op (06-19180248).

Voor een praktijkvoorbeeld klik je hier