Gratis mini-consult bij Het Reckveld

Sinds april dit jaar ben ik elke 2e woensdag van de maand tussen 13.00 en 15.00 uur in Beekbergen bij Via Natura voor gratis homeopathische mini-consulten. Zo kan ik mensen informeren over wat homeopathie is en hoe homeopathie hun dier zou kunnen helpen. Omdat ik het belangrijk vind dat steeds meer mensen kennis maken met homeopathie heb ik besloten deze gratis mini-consulten ook bij mij op de praktijk te geven.

Vanaf december ben je elke eerste woensdag van de maand tussen 13.00 en 15.00 bij mij op de praktijk welkom voor een gratis homeopathisch mini-consult. De eerste keer is op woensdag 4 december a.s. Voor elk mini-consult plan ik 20 minuten. In deze 20 minuten kan ik je iets vertellen over homeopathie en als je dier een klacht heeft waarvan jij je afvraagt of homeopathie jouw dier zou kunnen helpen, kunnen we het ook over deze klacht hebben. Ik kan je dan vertellen hoe ik als homeopaat naar het probleem kijk en advies geven.

Het enige dat jij moet doen is van tevoren een afspraak hiervoor inplannen. Dus wil je komen, bel of mail me dan even zodat we een tijd kunnen vastleggen in de agenda. Woon je ver weg, dan kan je mij ook bellen of Skypen. Ook hiervoor geldt; wel even van tevoren een tijd inplannen.

Let op: geen haken en ogen, een mini-consult is geheel gratis.