Het Reckveld’s Cutie-Contest tegen leed uitgelegde leghennen.

Omdat het bijna Pasen is, organiseert Het Reckveld de Cutie-Contest. Heb jij de meest schattige foto ooit van jouw dier, stuur mij die dan toe (mail of via FB) en wie weet word jij de winnaar!

Uit alle ingezonden foto’s wordt vervolgens door een vakkundige jury (ahum, dat ben ik zelf…) de foto gekozen met het hoogste cutie gehalte.

Wat krijg jij als winnaar? Je mag kiezen:

a)  Een mooie bos bloemen (ik heb veel likes gekregen voor de mooie bos ‘beurs-bloemen’ …-en ja, je krijgt een verse bos-) t.w.v. € 25,00. Ik doneer een zelfde bedrag aan de Dierenbescherming.

b)  Je staat jouw bos bloemen af en in ruil daarvoor doneer ik een dubbel zo hoog bedrag aan de Dierenbescherming.

Want; ja, het paasweekend staat voor deur en dat betekent een stijging in de verkoop van eieren. De dierenbescherming maakt zich sterk voor uitgelegde leghennen die momenteel nog als oud vuil worden behandeld en op een zeer dieronvriendelijke wijze op een veel te lang transport naar het buitenland worden gezet om daar te worden geslacht.

Mocht je daar meer over willen lezen, klik dan hier.

Goed werk dus wat de Dierenbescherming doet! Daarom…. doe mee en laat “Cuteness” staan tegenover het dierenleed waarmee we al zo vaak (want nodig) worden geconfronteerd op Social Media!

Meedoen kan t/m 4 april a.s. De winnaar wordt vrijdag 8 april bekend gemaakt.

En o ja… of je nu voor optie a) of b) kiest… de winnaar van Het Reckveld’s Cutie Contest komt bij mij op de site te staan!