Bereikbaarheid en vakantie

Onze provider is overgenomen door Online.nl. Daar kregen we onlangs bericht over en vannacht zou de effectieve overname zijn. Nou, dat ging niet helemaal goed…

Vaste telefoon doet het niet
Internet doet het, ik kan tv kijken en ik kan uit bellen met het vaste toestel, maar ik kan niet gebeld worden. En wat blijkt; Online.nl kan ons vaste nummer, mijn praktijknummer, niet porteren. Dus, wat hebben ze dus maar gedaan… ons een geheel nieuw nummer geven.  Pffff….

De klantenservice van Online.nl is pas bereikbaar vanaf 09.00 uur ’s ochtends. Dus nadat mijn spreekuur is afgelopen. Ik kan je zeggen: zo’n rustig spreekuur als vandaag heb ik in heel lange tijd niet gehad.

Ik lach er nu wel om, maar eigenlijk is het diep triest. Ik neem aan dat je als bedrijf weet dat je vaste nummers niet kan overnemen (geen idee waarom niet anno 2019, we verhuizen immers niet naar een andere stad..) en dan lijkt het mij niet meer dan logisch dat je je aanstaande klanten van tevoren hierover informeert.

Maar goed, ik weet niet hoe lang het duurt voordat dit probleem is opgelost; voor ons is duidelijk dat we naar een andere provider gaan.

Wil je mij bereiken, stuur me dan een sms op mijn mobiele nummer of stuur een mail. Bellen naar mobiel mag natuurlijk ook 😉

Vakantie!
En last but not least: Het Reckveld heeft vakantie van 31 juli t/m 18 augustus a.s. Mijn collega Anne-Marie Rodenburg neemt in deze periode waar.

Ik hoop dat alle telefoonperikelen weer zijn opgelost als ik fris en fruitig weer aan de slag ga 19 augustus.

Tot gauw!
Marielle