Corona maatregelen Het Reckveld

Update 01-08-2020: inmiddels is de praktijk zo veel mogelijk Corona proof gemaakt. Er hangt een spatscherm, er zijn volop desinfectiedoekjes en bij binnenkomst en bij het weggaan doe ik de deur open. Na vertrek worden de diverse oppervlaktes gereinigd. En natuurlijk geven we geen hand. Heb je verkoudheidsklachten, meld het dan en blijf thuis!

Corona maatregelen

Wat is dit een moeilijke tijd waar we nu mee te maken hebben wereldwijd. De beelden uit Italië en andere landen die sterk getroffen zijn door het Corona virus zal ik niet snel vergeten. En zo bizar wanneer je beseft hoe dichtbij Italië is. Ik hoop uit de grond van mijn hart dat de afschuwelijke taferelen daar ons land bespaard mogen blijven.
Daar waar ik kan, draag ik mijn steentje bij; alle inmiddels door het kabinet getroffen en nog te treffen maatregelen en adviezen neem ik ter harte.
Voor mijn werkzaamheden vanuit Het Reckveld betekent dit dat ik voorlopig geen huisbezoeken/visites afleg noch dat ik een homeopathisch consult op mijn praktijk doe. Voorlopig gaan alle contacten via Skype of de telefoon.

Corona tegemoetkoming

Mogelijk hebben jullie -net als ik- een zelfstandig beroep en betekent het Coronavirus ook op economisch vlak spanning en onzekerheid. Mocht dat het geval zijn en je dier heeft problemen, laat het mij dan weten. We vinden samen wel een oplossing voor het financiële stuk. Dit geldt ook voor nieuwe patiënten; misschien houden onzekere economische tijden je tegen om een homeopathisch consult te vragen voor jou of je dier. Leg me uit wat je situatie is en we komen er wel uit.
Laten we elkaar helpen en steun bieden in deze tijd!
Blijf gezond!
Marielle