DNA paspoort

Ik schreef er al over in mijn vorige bericht, het belang van een DNA-paspoort, ook wel leverpaspoort.  Nu.nl berichtte hier afgelopen weekend over: https://www.nu.nl/gezondheid/6249658/medicijnen-afstemmen-op-dna-blijkt-30-procent-aan-bijwerkingen-te-schelen.html

Het is fijn dat er meer bekendheid aan wordt gegeven, want het kan je echt helpen wanneer je een medisch traject staat te wachten en je medicatie krijgt voorgeschreven. Maar ook als je snel reageert op bepaalde voedingsmiddelen of supplementen (b.v. Curcumine) dan is het fijn als je weet waarom dat is en wat je er eventueel aan zou kunnen doen.

Je kan dit paspoort zelf aanvragen bij Medivere (Gamedi leverpaspoort). Bestel je het via mij, dan krijg je 15% korting. Zo heb je niet alleen het paspoort, maar kan ik je ook uitleggen wat de uitslag inhoudt.

Met het “Gamedi Leverpaspoort” is het mogelijk om preventief in kaart te brengen op welke medicijnen, kruiden, voedingssupplementen of voedingstoffen jij waarschijnlijk afwijkend reageert. In je persoonlijke Leverpaspoort zie je bovendien welke enzymen hierbij een rol spelen.

Kortom: een uitgebreid farmacogenetisch leverenzymen paspoort. Dit profiel kun je eenvoudig delen met je behandelaar. Daarmee kan jouw arts, apotheker, diëtist of orthomoleculaire therapeut voor jou meteen het juiste behandelplan opstellen op basis van de laatste farmacogenetische kennis.

Wil je meer weten, neem gerust contact met mij op.

Marielle