Fotoshoot oktober 2015

Unieke kans!! Vindt u het ook leuk om uw hond(en) door een professionele dierenfotograaf op de foto te laten zetten, reserveer dan alvast de volgende datum: zaterdag 24 oktober a.s.

Wie, waar, hoe & wat?

Wie: Ron Baltus, check zijn website voor alvast een voorproefje http://www.ronbaltus.nl of kijk op zijn Facebookpagina https://www.facebook.com/ron.baltus.5?fref=ts Ron heeft een passie voor het maken van actiefoto’s en hij weet het unieke karakter van uw hond precies vast te leggen in zijn foto’s.

Waar: buitenlocatie omgeving Delden inclusief een waterpartij.

Hoe: een fotoshoot van maximaal 2 honden per eigenaar duurt een half uur. U bent vrij om te kiezen wat u wil; alleen uw hond op de foto, samen met uw hond, actiefoto of statieportret. Heeft u 3 honden, dat kan ook, alleen dient u in dat geval rekening te houden met 2x een half uur.

Wat: de kosten bedragen slechts  € 27,50 per half uur. Dit is ook nog eens inclusief € 20,- besteltegoed.

Uw foto’s worden gepubliceerd op een website zodat u zelf uw keuze kan maken. U kunt kiezen of u de foto wilt downloaden en in welke resolutie. Maar u kunt ook de foto laten afdrukken in diverse formaten en op allerlei artikelen. In de prijs van de fotoshoot is een besteltegoed van € 20,- inbegrepen.

Ook zo enthousiast? Meld u dan snel aan door mij een mailtje te sturen ([email protected]) en geef daarin aan welk dagdeel uw voorkeur heeft. Aanmeldingen gaan op volgorde van binnenkomst en let op: vol = vol. Ik maak een lijst en stuur u een mail terug met verdere details (locatie en tijdstip). U hoeft dus niet de hele dag vrij te houden, maar u weet wanneer u ongeveer aan de beurt bent. En is het de 24e noodweer, dan wordt de dag verschoven. Let op: aanmelden kan tot en met donderdag 17 september a.s.

 

 

ron-baltus