Homeopathie: welzijn voor jouw dier en voor jouw portemonnee.

Met een klassiek homeopathische behandeling streef ik naar een langdurige, zo optimaal mogelijke gezondheid van jouw dier. Mijn aanpak verschilt met de aanpak van een dierenarts. Onze tarieven verschillen ook. Jerry, eigenaar van een Old English Mastiff, schrijft hierover het volgende.

-.-.-.-.-.-.-

“Mijn hond Django is een Engelse mastiff van 6,5 jaar oud.
Gedurende de eerste 5 levensjaren kreeg Django last van een hotspot, een hevige ontsteking die gepaard gaat met een hele grote wond gepaard met pus en bloed, tevens liep Django geregeld kreupel.
De eerste 5 jaar heeft Django 10 x een hotspot gehad waarvoor Django ook 10 x is behandeld door de dierenarts (D.A.). Deze behandelingen gingen niet alleen gepaard met veel pijn voor Django maar er werd ook een aanslag gepleegd op mijn portomonee. Bij elke behandelingssessie was ik gemiddeld 500 euro lichter. Totdat ik het op een ander manier wilde proberen en zo kwam ik terecht bij de homeopathie, bij Marielle Temminck.
In het begin kreeg Django weer een hotspot maar door de geneeswijze van Marielle had Django niet zoveel pijn als voorheen, de aandoening ging sneller weg als bij de D.A. en de kosten waren 90% lager als bij de D.A.
Nu heeft Django al een vol jaar geen hotspot meer gehad, loopt hij niet meer kreupel, is vrolijker en speelser geworden. In eerste plaats is het welzijn van Django enorm verbeterd, maar ook voor de eigenaar van een hond scheelt het enorm in zijn portomonee.

Jerry”

-.-.-.-.-.-.-