Jack Russell met buikkrampen (diarree en braken)

Hieronder een verhaal geschreven door Renate, eigenaresse van Evy, een 7 jarig Jack Russell teefje. Onderaan het stuk zie je foto’s van Evy vóór en Evy na de homeopathische behandeling. 
 
“Toen Evy 5 jaar oud was , was ze een dag na de hondenschool niet lekker.
Het begon met diarree. Na een dag of 2 was ze weer beter maar de week erop had ze het zelfde weer. Maar toen werd het erger. Ze begon ook te spugen, bleef diarree houden. Ze kreeg erge buikkrampen, darmen gingen te keer en ze ging gestrekt of in elkaar liggen. Daarbij begon ze te kreunen en te trillen.
 
We zijn op een gegeven moment naar de dierenarts gegaan maar die kon toen niks vinden Dus gaven ze haar een pijnstiling.
Op een zaterdag waren de klachten zo hevig dat wij naar een mevrouw zijn gegaan die foto’s kan uitlezen. Daaruit bleek dat Evt een virus in de maag en darmen had en een verkleving rond de baarmoeder (ze is gesteriliseerd). De verkleving is door een osteopaat losgemaakt. Na de behandeling kon ze ineens veel makkelijker haar ontlasting kwijt (voorheen veel persen).
 
Wij hebben van die mevrouw een kruidenmengel gekregen en daar knapte ze erg van op. Na 2 kuren kwamen de klachten echter weer terug en toen hebben we de hulp ingeschakeld van Marielle.
 
Na een intake gesprek heb ik Evy op vers vlees gezet en van diersoorten die ze nog nooit gehad heeft. Dat werden dus o.a. konijn, geit, paard en vis. We zijn begonnen met 6 weken eend. Na 6 weken hebben wij een diersoort toegevoegd en zijn begonnen met groente erbij te geven. Daarnaast heeft Marielle een homeopathisch middel voorgeschreven, speciaal afgestemd op Evy. Eerst 1 keer per 3 dagen en later alleen als ze een aanval had.
 
De aanvallen werden minder. Van 3 keer per week na 1 keer per 3 weken En nu – begin maart 2021 – is ze al 6 maand klachten vrij.
Ik heb mijn oude Evy weer. Ze is blij, vrolijk, erg ontdeugend en zit weer vol energie.”
 
 
Wil je weten wat homeopathie voor jouw dier kan doen? [maxbutton id=”1″ ]