Nieuwe website

www.dierenvaccins.nl 

Eindelijk is het dan zo ver! Mijn collega Anne-Marie Rodenburg en ik hebben achter de schermen gewerkt aan een nieuwe website boordevol informatie over vaccinatie.  Deze website is op 15 mei jl online gegaan en daar zijn wij trots op!

De website is helemaal compleet; je vindt er een overzicht van alle ziektes die bij hond, kat en paard voorkomen en waarvoor in Nederland vaccins beschikbaar zijn. Daarnaast kun je lezen welke hulpstoffen er in de vaccins zitten en wat die stoffen doen.

Ook kun je er lezen hoe het immuunsysteem werkt en wat er specifiek gebeurt met het immuunsysteem als je dier net gevaccineerd is. Welke mogelijkheden zijn er: wil je wel vaccineren en zo ja, hoe vaak? En wat is nu eigenlijk titeren?

Kortom, een compleet verhaal dat handvaten geeft om een weloverwogen besluit te nemen wanneer de (jaarlijkse) oproep tot vaccinatie weer voorbij komt.  Dus…. ga zelf maar snel kijken en lezen:

www.dierenvaccins.nl 

Voor de fans van ons e-book “Vaccinatie een fascinerend onderwerp”: deze blijft beschikbaar als download, maar de inhoud is niet meer up to date. Een aantal vaccins is uit de handel genomen en er zijn nieuwe vaccins bijgekomen. In het e-book vind je een deel met informatie over de homeopathische kijk op ziekte en gezondheid en vind je een aantal casussen; wat dat betreft nog zeker een aanrader om te lezen!

 

Wow… al 6.296 mensen bereikt! 🙂