Week van de Homeopathie: Puberteit (bij dieren)

Een homeopaat vraagt je tijdens een consult het hemd van je lijf, maar waarom eigenlijk? Als je altijd al hebt willen weten hoe een consult bij een homeopaat in zijn werk gaat, grijp dan nu je kans.

Vanaf vandaag kun je een gratis telefonisch mini-consult boeken voor de Week van de Homeopathie die vanaf 10 april van start gaat.
Speciaal voor jou hebben we de pagina van de mini-consulten al online gezet zodat je je tijdsblok kunt reserveren. Vorig jaar liep het storm, dus wees er snel bij.

Klik op deze link om direct jouw gratis telefonisch mini-consult in te boeken.

De Week van de Homeopathie is van 10 t/m 16 april 2024 en heeft als thema ‘Puberteit’. Maar ook over homeopathie in het algemeen en welke rol het kan spelen in je gezondheid kun je tijdens deze week veel informatie vinden.

Wil je weten wat homeopathie voor jou, je kind of je dier kan betekenen? Aarzel dan niet en boek een mini-consult bij een klassiek homeopaat voor mensen óf dieren.

Via de link hieronder ga je naar de pagina van de BKHD, de Beroepsvereniging voor Klassiek Homeopaten voor Dieren. Daar vind je nog een aantal leuke casussen over puberteit bij dieren.