Hallo 2018!

Het nieuwe jaar is alweer een paar daagjes oud. Wat vliegt de tijd…

Onze dieren zijn gelukkig allemaal veilig & rustig de jaarwisseling doorgekomen. Maar op het nieuws heb ik behoorlijk wat dierenleed voorbij zien komen als gevolg van het vuurwerk. Met als één van de dieptepunten de Duitse herder die aan een boom gebonden was op oudejaarsavond. En natuurlijk het paard dat in al zijn angst in het schrikdraad terecht is gekomen en uiteindelijk is overleden. Wat zal dat dier allemaal hebben moeten doorstaan…. Vreselijk.

De discussie over welke kleur ‘zwarte’ Piet moet hebben, laait volop maar dat we ieder jaar vingers en/of ogen kapot schieten met vuurwerk, daar hebben we het niet over. Laat staan dat we het hebben over dierenleed.

Maar, er is wél een petitie gestart om particulier vuurwerk te verbieden. Wil je deze ondertekenen, klik dan hier.
Het zou toch mooi zijn als we eens van dat geknal af zouden zijn. Zou dat dit jaar al lukken??

Ik kijk met een goed gevoel op 2017 terug en ik hoop dat 2018 net zo’n leerzaam jaar mag worden. Ik kan bijna niet wachten om dit jaar de nieuwe praktijkruimte in gebruik te nemen. En straks onze eigen aquatrainer!! Met de aquatrainer thuis kan Joe spierkracht gaan opbouwen. En natuurlijk geldt dit ook voor onze Jack. Ik heb echt onwijs veel zin in dit jaar! En voor wie vast een voorproefje wil van de nieuwe ruimte:

Tot slot: ik hoop dat voor ieder van jullie 2018 een super mooi jaar gaat worden, met veel liefde, gezondheid & respect. Respect voor elkaar maar ook respect voor onze dieren!

Laten we lekker met z’n allen genieten dit jaar!

Marielle