KPN bereikbaarheid vaste lijn

Update 07-07-2017:

De verbinding is hersteld door de KPN; ik kan weer bellen met en gebeld worden op de vaste lijn (0547-260559).


 

Sinds afgelopen weekend kan ik niet meer gebeld worden op de vaste lijn. Dat is heel fijn als je een spreekuur wil draaien en je schakelt je mobiele telefoon door naar je vaste lijn zodat je geen 2 oproepen tegelijk krijgt. Ik dacht gister nog wel: “zo rustig is het nog nooit geweest tijdens het spreekuur”. Maar dat klopt dus.. als je mijn vaste nummer belt, krijg je een in-gesprek toon.

Omdat we in het buitengebied wonen -en met smart wachten op kabel- gaat onze internetverbinding via een adsl-lijn (ja, die bestaat nog) en ook die verbinding is nog nooit zo traag geweest. Gisteren kon ik alleen mail via mijn mobiel binnenhalen.

En omdat het “maar” om 3 huishoudens in de buurt gaat die hier last van hebben, maakt KPN geen haast om het probleem op te lossen. Natuurlijk niet! Ik kan altijd nog mijn bedrijf runnen door middel van flessenpost of rooksignalen.

Voorlopig schakel ik dus niet meer door en ben ik alleen via het mobiele nummer 06-19180248 bereikbaar.

En mochten jullie witte rookpluimen boven onze woning zien opstijgen…. nee, er is geen nieuwe paus gekozen, maar ik probeer mijn klanten te bereiken.

Fijne dag!

Marielle